Livrare gratuita pentru comenzile peste 200 lei
0769353637 Luni-Vineri: 9 -18

Plata produselor

Plata produselor comandate de pe site-ul invitatii-botez.ro se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs) prin transfer bancar sau online cu cardul. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

Livrarea produselor

Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unei firme de curierat rapid.

TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins intre 2 si 7 zile lucratoare. Invitatii-botez isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

Costurile de livrare sunt de 20 de lei pentru fiecare comanda.

Livrarea se face prin GLS Courier, Fan Courier sau Sameday, tarifele fiind valabile pentru orice localitate din Romania.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

Invitatii-botez.ro isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Invitatii-botez.ro care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Invitatii-botez.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Invitatii-botez.ro de la acest client.

0

Search for products

Back to Top
Product has been added to your cart